BIO

‘t Richeltje ben ik, Kimberly,
werkzaam als zelfstandig zorgverlener in de thuiszorg.

aka ZZPER IN DE ZORG

In 2007 ben ik begonnen in de huishouding, dit deed ik, en doe ik nog graag. Vanaf 2013 ben ik actief in de persoonlijke verzorging (ADL) en lichte verpleegkundige handelingen (b.v. subcutaan injecties en lichte wondzorg) in de thuiszorg. Vanaf mid 2018 heb ik mijn Verzorgende 3IG diploma behaald en ben ik bevoegd en bekwaam als VIGer. Beroep op mijn diensten word gedaan door particulier, PGB, zorg instellingen, bemiddelingsbureaus en coöperaties.

Via CONTACT in het menu, kunt u zelf persoonlijk contact met mij opnemen.

‘t Richeltje ben ik, Kimberly,
die van grafische opdrachten houdt.

Na 2 jaar schilderkunst gevolgd te hebben op de hogeschool van Antwerpen, opleiding niet afgemaakt. Moest en zou ik toch iets met mijn creativiteit doen.
In 2009 diploma behaald als Grafisch Vormgever en DTPer.
Met een voorliefde voor Adobe Illustrator, creëer ik het liefst logo’s met bijhorende huisstijlen.

Met u, samen, creëren we een ‘image’, een plaatje die bij u past. Een logo dat herkenbaar is, bedrijfsmatig, persoonlijk, precies wat u wenst.

‘t Richeltje ben ik, Kimberly,
moeder van twee wonder mooie kinderen, liefhebber van yoga, bloemen, plantjes, lezen,knutselen, koken en bakken.

Ik ben nog van de generatie die met een livejournal op internet dwaalde als puber. Nu stukken ouder en misschien wel iets wijzer ‘ahum’, is de kriebel om te delen, het schrijven, laten zien, weer een mogelijkheid geworden. BLOGGEN. Graag verwijs ik nu naar mijn BLOG pagina voor creaties, inspiraties, afleiding en nodig ik u uit om vooral ook te reageren. Misschien wel ‘like en’.